пятница, 13 января 2017 г.


       Привітання 
зі Старим Новим Роком!
Бажаю Вам зустріти казкове свято Старого Нового року в колі близьких і друзів, щоб ці чарівні дні різдвяної чарівності запам'яталися гарною казкою на весь наступний рік. Бажаю звершення всього задуманого, досягнення бажаного, підтримки від улюблених людей в будь-якому починанні, здоров'я та оптимізму!

среда, 11 января 2017 г.

«ДЯКУЮ», це якраз те слово, яке можна і потрібно говорити частіше. Здавна, слова подяки і ввічливості вважалися магічними і несли в собі певний сенс. З їх допомогою ми показуємо не тільки своє правильне виховання, але і висловлюємо вдячність, надаємо увагу і повагу близьким, рідним, знайомим і просто зустрічним людям. Це завжди надихає, налаштовує на позитивний лад, спонукає до нових дій і спілкування.
СВЯТО СЛІВ ВДЯЧНОСТІ виникло порівняно нещодавно. З ініціативи ООН і ЮНЕСКО було прийнято рішення затвердити дату 11 січня як Міжнародний день «Дякую», щоб нагадати людям про можливість гарних манер та вміння висловлювати вдячність. З того часу щорічно люди у всьому світі висловлюють свою повагу і визнання своїм рідним і близьким одним символічним словом «ДЯКУЮ».
В Україні Міжнародний день «Дякую» відзначається з 2008 року.

понедельник, 9 января 2017 г.


Сторінка "Інтерактивні завдання та вправи для Вас" поповнена вправами, тестами за темами "Інноваційні технології", "Українське мистецтво", "Українські народні казки". Дуже цікава Ваша думка.